„Vásároljon

Adások

Mondták már, hogy vigyázzak, mert elüt egy autó, de nem vagyok ijedős
Megbeszéljük...

Mondták, hogy vigyázzak, de nem vagyok ijedős

Vicc, hogy az állam elvehetné a gyárát, amely Európa legkorszerűbb műtrágya-előállítója, de azt ő is úgy gondolja, hogy el szeretnék lopni – mondta Bige László nagyvállalkozó.

Márki-Zay szakértője: Nem számolunk bizonyos esetekben átállással
Reggeli gyors

Márki-Zay szakértője: Nem számolunk bizonyos esetekben átállással

Milyen jogi eszközei lesznek a Fidesz által megteremtett környezetben az ellenzéknek, ha megnyeri a választást? Milyen lesz az alkotmányozás, és mi a szerepe ebben a választóknak? - Fleck Zoltánt, Márki-Zay Péter tanácsadóját a Reggeli gyorsban kérdezték, ahol elmondta, hogyan lehet finom eszközökkel "szétkergetni" a fideszes mamelukokat. A következő kormány legitimációjának fontos része megértetni a választókkal, hogy bonyolult átmenetre fognak szavazni áprilisban.

Eltűnt a Merkel-fék, aggódhat a magyar kormány az új német-francia-olasz trió miatt?
Reggeli gyors

Eltűnt a Merkel-fék, aggódhat Orbán

Ez az, ami mindig akadályozta az EU fellépését, amikor Orbán rátámadt hazája demokratikus intézményeire – írta Guy Verhofstadt EP-képviselő a Politicóban. Külföldi lapszemle.

A mentőcsónakok hamar megtelnek – Dési János jegyzete
Esti gyors

A mentőcsónakok hamar megtelnek – Dési János jegyzete

S bár sorra hangzottak el a magyarázatok, hogy nincs itt kérem semmi látnivaló, haladjunk tovább – ebből a Magyar Televízióban közzétett izzadós interjúból is megérthette a nagyközönség, hogy vége az előző vircsaftnak. Már nem tehetnek velünk, amit akarnak.

Márki-Zay a fideszes eszközök használatáról: Nekem 51 százalékot kell elérnem
Hetes Stúdió

Márki-Zay a fideszes eszközök használatáról

Donáth Anna, a Momentum új elnöke Márki-Zay Péter Röszkén elhelyezett migránsszámlálójával kapcsolatban azt mondta, hibának tartja, hogy a Fidesz szókészletével és ellenségképekkel kezd el hadakozni az ellenzék. Az előválasztás győztese erre úgy reagált: Donáth Annának egy 5-10 százalékos párt miatt kell aggódnia, neki pedig 51 százalékos többséget kell elérnie, és azokhoz szól leginkább, akik el fogják dönteni a választást. 

Falus András: Már eta, zeta és lambda mutációt is vizsgálnak
Reggeli gyors

Falus András: Már eta, zeta és lambda mutációt is vizsgálnak

Mi ez az omicron? Tényleg annyira veszélyes a sokkoló mutációja miatt, mit tud? Falus András immunológus válaszolt a Reggeli gyorsban, szerinte a rengeteg mutáció "nem jelent ijesztő körülményt, és nem kell feltétlenül nagyobb világválságra kell gondolnunk".

Szijjártó az orosz tv-nek: Fake newst terjesztenek Amerikában Orbán Viktorról
Reggeli gyors

Szijjártó az orosz tv-nek: Fake newst terjesztenek Amerikában Orbán Viktorról

Hova állna Magyarország egy, az orosz és NATO-erők közötti feszültség alkalmával? - kérdezték meg a magyar külügyminisztert az orosz propaganda tévében. Vajon, mit terjesztenek Orbánról Amerikában? Vajon mi lesz a sorsuk az antidemokratikus, autoriter vezetőknek a volt amerikai külügyminiszter szerint? Bitó Lászlóról a New York Times is megemlékezett: Nemzetközi lapszemle.