„Köszönjük,

Adások

Edith Piaf
Klubdélelőtt

Edith Piaf "magyar hangját" köszöntjük

Gyurkovics Zsuzsa színész-énekest 95. születésnapján köszöntjük a Klubdélelőttben. Vendégünk lesz még: Rost Andrea, Réti-Harmath Olívia és Dr. Kovács Attila is.

Egy tökéletes nap
Café Péntek

Egy tökéletes nap

A Café Péntek e heti vendégei Szenteczki Zita, Gyabronka József, Anthony Gall, Zurgó Valentina és S. Papp Máté lesznek. Tartsanak velünk 20 órától!

A bankár, aki Putyin háborúját pénzeli
Világháló

A bankár, aki Putyin háborúját pénzeli

Az e heti Világhálóban női vezetők – politikusok és egy bankár volt a főszerepben, ellátogattunk Mexikóba, Oroszországba és az Európai Unióban is szétnéztünk.

Számolhatott a BYD a védővámokkal Szegeden
Azt beszélik

Számolhatott a BYD a védővámokkal Szegeden

A választások utórengései Pécsett és Sümegen, a BYD-beruházás fogadtatása Szegeden és egy kecskeméti srác, aki elképesztő körülmények között próbálja felnevelni unokaöccseit. Ezekről szólt az Azt beszélik ezen a héten.

Mark Rutte öt kihívása
Reggeli gyors

Mark Rutte öt kihívása

Az egyik probléma Rutte számára az lehet, hogy a szövetség keleti szárnyán nem rajonganak érte, hiányolják, hogy a térség országai közül egyelőre egyik sem szerzett csúcspozíciót a nyugati integrációs szervezetekben.

Hadházy a Magyar Péter-féle hangfelvételről: Tíz-tizenegy éve is voltak hasonlóan súlyos ügyek, mégis ugyanott tartunk
Esti gyors

Hadházy: Tizenegy éve ugyanott tartunk

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselőt kérdeztük arról, hogy az ügyészség megszüntette a nyomozást Magyar Péter hangfelvételének ügyében.

Pesty László: 95 százalékban egyetértek Magyar Péterrel, de a Fideszre szavaztam
Megbeszéljük...

Pesty László: 95 százalékban egyetértek Magyar Péterrel, de a Fideszre szavaztam

Bár Pesty László "hallatlanul szimpatizál" Magyar Péterrel, nem ért vele egyet a Fidesz eltakarításában, illetve abban, hogy a Tisza Párt EP-listájának első 10 helyén mind "globalisták" állnak. A Gerilla.hu alapítója azt is elárulta a Megbeszéljük című műsorban, hogy a Fideszre voksolt a június 9-i választásokon.

Kórházi adósságok:
Reggeli gyors

"Minden nap fogukhoz kell verni a garast"

Minden évben olvashatunk arról, hogyan növekednek a kórházak adósságai, amit aztán legalább részben kifizet a kormány. A mostani 41 milliárdos konszolidáció a beszállítóknak néhány hónapos fellélegzést jelent, de ettől az alulfinanszírozás nem oldódik meg, a folyamatos adóssággörgetés pedig demoralizálja a kórházi dolgozókat.