„Klubrádió

Adások

drMáriás: Hálás lehetek Szarvas képviselő úrnak, hogy figyelmével méltatta a képeimet
Megbeszéljük...

Hogy áll a dadaizmus elkerülhetetlen győzelme?

DrMáriás furcsának találja, hogy Szarvas Attila jelen volt a később bezáratni kívánt kiállítás megnyitóján, de a politikus a helyszínen mégsem kérdezett a képekről.

Lobog a szélben a pénzeszsák – Hardy Mihály jegyzete
Esti gyors

Lobog a szélben a pénzeszsák – Hardy Mihály jegyzete

Vajon ki hiszi el, hogy az amúgy hatékonyan és jól működő ferihegyi repülőtér hirtelen megtáltosodna csak azért, mert többségi állami tulajdonba került? Senki! Álljon itt egy siralmas például a légi közlekedés területéről: 2012-ig volt itt egy állami tulajdonú nemzeti légitársaság, amit nem hogy nem mentett meg, hanem szándékosan hagyott a földbeállni ugyanez a kormány. Legalább tízezer magyar család, nagyon sok magyar munkavállaló életét tönkretéve. Úgy hívták: Malév… 

A bűn és ami mögötte van
Ötös - Szalai Krisztával és Epres Attilával

A bűn és ami mögötte van

A martfűi rém, a Viszkis rabló vagy Repülős Gizi mind olyan ismert bűnözők, akik olyannyira a hétköznapi tudásunk, a kultúránk részévé váltak, hogy még becenevet is adtunk nekik. Hogy lesz egy bűnöző hírhedt vagy akár híres? Miért tudunk akár szemet is húnyni afelett, amit elkövetett? Miért érdekelnek bennünket egyáltalán a bűntények?

Dől a pénz a Megafonra, mégsem kell elszámolniuk
Reggeli gyors

Dől a pénz a Megafonra, mégsem kell elszámolniuk

A hatalomgyár létrehozott egy olyan modellt, amelyben kontrollálatlanul lehet pénzt tölteni a kormánypropagandát toló szervezetekbe, miközben semmilyen elszámolási kötelezettségük nincs – mondta Nagy Gergely Miklós, újságíró a Reggeli gyorsban. 

Orbán Pekingben találkozik Putyinnal
Reggeli gyors

Orbán Pekingben találkozik Putyinnal

Orbán Pekingbe megy, hogy találkozzon a háborús bűnösként nyilvántartott Putyin orosz és Hszi Csin-ping kínai elnökkel – örkényi abszurd a magyar külpolitikáról.

Robbantás volt egy családi háznál, egy rendőr meghalt Esztergomban
A lényeg

Robbantás Esztergomban, egy rendőr meghalt

Rendőrségi akció közben robbanás történt egy Esztergom melletti tanyás területen szerda este. Egy rendőr és az elkövető meghalt. További 6-7 rendőr és tűzoltó sebesült meg.

Magyar György: Az OTP-nek kötelessége vizsgálni a magas összegű pénzek eredetét
Megbeszéljük...

"Az OTP-nek kötelessége vizsgálni a pénzek eredetét"

Az igazi kérdés az, hogy ha az OTP gyanús pénzmozgást észlelve feljelentést tett Karácsony Gergely főpolgármester 99 Mozgalmának finanszírozása ügyében a rendőrségnél, akkor ezen feljelentés dokumentumai hogyan kerülhettek a Magyar Nemzethez – vetette fel Magyar György ügyvéd a Megbeszéljük című műsorban. 

A Sámán dala – Szénási Sándor jegyzete
Esti gyors

A Sámán dala – Szénási Sándor jegyzete

Dronov énekel. A kulcsszó a szeretet. Szeretem Mását. Szeretem a hazámat. Azért szeretem, mert orosz vagyok. Szeretem a hőseinket, akik megvédik az ellenség által megtámadott hazánkat. Így lesz az agresszor mártír ezen a forró, érzelemdús pétervári estén, így fakad könnyekre a hóhér.