„Köszönjük,

Adások

Ki az alkalmatlan? - Kárpáti Iván jegyzete
Esti gyors

Ki az alkalmatlan? - Kárpáti Iván jegyzete

"Tényleg nem látja, vagy nem akarja látni Gyurcsány és a többi "régi ellenzéki", hogy ha ez a sok szempontból valóban bizarr jelenség, amit Magyar Péternek hívunk, azért jelent most millióknak reményt, mert ők tökéletesen alkalmatlannak bizonyultak?"

Orbánnak túl kicsi Európa
Reggeli gyors

Orbánnak túl kicsi Európa

Orbánt főként a személyes, becsvágyó törekvése motiválja a keleti diktatúrákkal való barátkozásra, hogy hatalomhoz jusson a világ színpadán – írja a bécsi Die Presse.

Juhász: Perelem a magyar államot
Esti gyors

Juhász: Perelem a magyar államot

Nincs lehetősége egy átlagos állampolgárnak jogorvoslatra egy olyan konglomerátummal szemben, mint a TV2, ilyen a végrehajtási törvény Magyarországon – mondta Juhász Péter.

Bruti: Magyar Péter jó stand-upos lenne
Megbeszéljük...

Bruti: Magyar Péter jó stand-upos lenne

A Kutyapártnak van programja, az EP-listavezetője pedig elmegy a komoly vitákra, de a köztévébe nem – mondta Tóth Imre Bruti, a párt listájának 4. helyén szereplő humorista.

Full HD reboot!
Full HD Klub

Full HD reboot!

Megújul a Full HD Klub. A filmes "mondjuk a magunkét” műsor fejlesztett változata már a héten új formátummal, és nem mellesleg egy sztárvendéggel, Tóth Barnabás, rendezővel jelentkezik.

Sajátos jobboldali cicaharc Igalon, strand helyett sípálya és a 200 kilós hamburger

Strand helyett sípálya – Fülke lapszemle

Strandra vágytak Szolnokon, helyette sítanpálya épült, csak járóbeteg ellátás van Veszprémben az urológiai osztályon, Szegeden is megtelt a tér Magyar Péter demonstrációján, a 71 éves Szegedi Dezső a Miskolci Egyetem friss diplomása, a színész antropológia szakon végzett. Ez itt a Fülke - a Független Helyi Lapok Együttműködésének heti lapszemléje.

Aki körül megtörténik a valóság
Ötös – Murányi Tündével és Kálid Artúrral

Aki körül megtörténik a valóság

A pénteki Ötös vendégei Erdős Dénes fotóművész, Jász Attila író, Béres Eszter zeneterapeuta és Szarka Judit pedagógus voltak.

Olaf Scholz győzködte Orbánt a befagyasztott orosz vagyon felhasználásáról
Reggeli gyors

Olaf Scholz győzködte Orbánt

Diplomaták abban reménykednek, hogy az EP-választások után Orbán nem gördít akadályt a lefoglalt orosz vagyon kamatainak felhasználása elé, így azt Ukrajnának szánt fegyverekre költhetik. Green Tech konferenciát tartottak Zalaegerszegen, ahol a kínai és magyar cégek együttműködése is téma volt. Nemzetközi lapszemle.

Cádiztól a miskolci villanyrendőrig
Utcafront

Cádiztól a miskolci villanyrendőrig

Az e heti Utcafrontban bejárjuk Cádizt, a Dob utca szecessziós iskolaépületet, a Képíró utcát, illetve a Városháza pop-up parkját. Végül pedig az újjászülető miskolci villanyrendőrről is beszélgetünk.