„Klubrádió

Adások

Bokros: Matolcsy György és Varga Mihály közösen idézték elő a tömegbalesetet
Hetes Stúdió

Bokros: Matolcsy éppúgy felelős, mint Varga

Felesleges és káros volt többletköltekezéssel tovvább fűteni a gazdaságot, amikor az amúgy is "vörösen izzik" – véli Bokros Lajos, aki szerint Az erőforrások végessége miatt csak eladósodás és infláció lesz.

Üllő és kalapács között – Szénási Sándor jegyzete
Hetes Stúdió

Üllő és kalapács között – Szénási Sándor jegyzete

Nehéz orosznak lenni, ha valaki nem olyan orosz, mint a többi, nagyorosz, mondjuk, aki a Birodalom sárga, fekete és fehér trikolórját teríti magára, vagy nem olyan, aki ugyan ukrán-orosz vegyesházasságban él, de azt mondja, hogy ha Vlagyimir Vlagyimirovics szerint az ukránok nácik, és megértek az eltörlésre, akkor biztosan igaza van. Akit ez a mentalitás kétségbe ejt, és újságíróként tenni akar ellene, annak menekülnie kell, de sokszor gyanakvással – és Pegazussal – fogadják Európában is.

Bokros, Lukács, Musk és Trump a Hetesben
Hetes Stúdió

Bokros, Lukács, Musk és Trump a Hetesben

Mekkora a baj a gazdaságban? Bokros Lajost kérdeztük, majd szó volt a Hetes Stúdióban Lukács Györgyről, Elon Muskról és a jövő évi amerikai elnökválasztás esélyeseiről is.

Budapest, Párizs, Los Angeles – Bánfalvy Ági az Ötösben
Ötös – Beregi Péterrel

Budapest, Párizs, Los Angeles – Bánfalvy Ági az Ötösben

A pénteki Ötösben a Gálvölgyi Jánost helyettesítő Beregi Péter vendége Bánfalvy Ági színművész volt; a műsor második órájában Bóta Gábor színházkritikai rovatát hallhatták, valamint Ámon Heni, gasztroblogger ajánlott különleges recepteket.

Mindennapi ítélkezéseink
Galaxis kalauz

Mindennapi ítélkezéseink

A tervezés megélésétől az online ügybuzgóságig vezetett a Galaxis kalauz ezen a héten. Útközben azt is kiderítettük, hogy a bűntudathoz szükség van-e bűnre.

Környezetvédelmi szerződés:
Esti gyors

Automatikus büntetés nélkül szennyezhetnek

A környezetvédelmi hatósági szerződésről szóló rendelet olyan, mintha szabad kezet adnának a cégeknek – mondta Simon Gergely, a Greenpeace vegyianyag szakértője az Esti gyorsban. Ezentúl a hatóságon múlik majd, büntet-e, ami meg a politika megrendelésen.

Három író, némi pop és búcsú Tatár Imrétől
Klubdélelőtt

Három író, némi pop és búcsú Tatár Imrétől

A Klubdélelőtt vendégei: Fazekas Gergely, zenetörténész; Rangos Katalin, újságíró; Köves József, író és Lajos Mari, gasztronómiai szakíró. A műsor elején Tatár Imrétől búcsúzunk.

Csillag: Nem cicaharc, szabaduló mutatvány Matolcsy és Varga vitája
Reggeli gyors

Csillag: Matolcsy és Varga vitája szabaduló mutatvány

A kormánytagok elkezdték szapulni saját gazdaságpolitikusaikat, így próbálva kiszabadulni az elkövetett gazdaságpolitikai hibák béklyójából, szabadulni Orbán vasmarkából és a másikból csinálni bűnbakot – véli Csillag István.

Elfajzott és díjnyertes alkotások
Café Péntek

Elfajzott és díjnyertes alkotások

"Elfajzott" művészetről, impresszionista csodáról, parádés sajtófotókról, fiatal drámaírók munkáiról és könyvfesztiválról értesülhetnek a Café Péntek hallgatói az aktuális adásból.