„Klubrádió
A lényeg

Telex: Justin Bieber Tiborcz István turai kastélyszállójában bulizott a szigetes fellépése után

14/08/2022 02:49

| Szerző: Klubrádió

Nagyon úgy tűnik, hogy Justin Bieber a pénteki esti szigetes koncertje után a turai kastélyban folytatta a bulit, legalábbis erről árulkodnak az Instagram-oldalán megosztott fotók – írja a Telex. A portál szerint az egész helyiség nagyon hasonlít a miniszterelnök vejének érdekeltségében lévő szállóra: a bárpult, a tapéta a falon, a padló mintája és minden egyéb.

A fotókat Bieberről és feleségéről, Hailey-ről az ismert amerikai fotós és filmrendező, Rory Kramer készítette. Bieber Pókembernek öltözve bulizott és énekelt, és vele tartottak session zenészei is, akikkel a Szigeten lépett fel.

A Telex korábban arról számolt be, hogy Bieber negyedórával előbb, már 9-kor elkezdte a Sziget-koncertjét, ami alapján arra tippeltek, hogy valószínűleg egy privát afterpartyra lehet valahol hivatalos. Tiborcz nem szerepel a képeken.

A turai Schossberger-kastély – mai nevén Botaniq Hotel – egyébként Tiborcz István, a miniszterelnök vejének érdekeltségébe tartozik. A kastély tulajdonosa a BDPST Group ingatlanbefektető-cég, amelynek egyik fő részvényese Tiborcz. A kastélyszálló 2020 nyarán nyitott meg. Augusztus elején arról jelentek meg hírek, hogy veszteségesen üzemel.

(Címlapi kép: Hadházy Ákos független képviselő korábbi fotója a turai kastélyszállóról)