„Klubrádió

Nem jutott be Hadházy Ákos a szekszárdi kórház Covid-osztályára

16/12/2020 12:31

| Szerző: Klubrádió

Hadházy Ákos független parlamenti képviselő nem jutott be a szekszárdi kórház Covid-osztályára, a hatályos jogszabályok értelmében a kórházparancsnok nem engedte be. Annyit azért sikerült elérnie, hogy a főigazgató a titkárnőjén keresztül megüzente, hétfőn hajlandó az irodájában fogadni.

Hiába próbált meg bejutni Hadházy Ákos a szekszárdi kórház Covid-osztályára, nem engedték be. A Momentummal szövetségben álló független képviselő azért szeretett volna bejutni mert aggasztó híreket hallott az ott uralkodó állapotokról. A politikus csak pár méterrel jutott túl a kórház bejáratán, előbb a portás állította meg, majd újabb kórházi alkalmazottak érkeztek, akik útját állták a képviselőnek.

Egy idő után megjelent a kórházparancsnok is, de a jogszabályokra hivatkozva ő is elutasította Hadházy beengedését. Hosszú ideig folyt a huza vona-vona a képviselő beengedéséről.

„A mostani, néha tragikomikus reakciókat kiváltó fellépésemnek annyi részeredménye azért lett, hogy a főigazgató a titkárnőjén keresztül megüzente, hogy hétfőn hajlandó az irodájában fogadni” – idézte Hadházyt a 24.hu.

 

Forrás: Facebook

A képviselő több mint három hete írásban jelentkezett be a főigazgatónál, amire azonban semmilyen hivatalos választ nem kapott. Arra az egyszerű kérdésre sem, hogy melyik napon hány fertőzött hunyt el az intézményben. A mostani fellépésének annyi részeredménye azért lett, hogy a főigazgató a titkárnőjén keresztül megüzente, hogy hétfőn hajlandó az irodájában fogadni.