„Köszönjük,
A lényeg

Megjelent a Főtaxi levelezése az Uberrel kapcsolatban

28/02/2024 10:35

| Szerző: Klubrádió

A cég szerint sofőrjeinek ez több fuvart és bevételt jelent majd.

Ahogy arról korábban a Klubrádió is beszámolt, a Főtaxi együttműködésével térhet vissza a magyar piacra az Uber: hét és fél év után az autómegosztót a cég leányvállalata teszi újra elérhetővé.

"A Főtaxi sofőrjeinek ez még több fuvart és bevételt jelent majd, ennek részleteiről hamarosan tájékoztatunk benneteket" – került ki a cég belső levelezése a Redditre.

A hvg.hu összefoglalója szerint a Főtaxi azt is ígérte a sofőrjeinek, hogy idén továbbfejlesztik az applikációjukat, folytatják a fuvargeneráló és appletöltő marketing- és kommunikációs kampányaikat, bővítik a fuvarszerzési csatornáikat.

Az elszámolás módja, a tagdíj nem változik, és hozzátették azt is, hogy a Főtaxi a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, a Balaton Sound és a Sziget Fesztivál hivatalos taxiszállítója marad a jövőben is.

Ez utóbbi mondat azért is érdekes, mert az Ubernek a reptér hatalmas bevételi forrást jelenthet az ide jövő külföldiek miatt – nem véletlenül említették meg tegnapi közleményükben azt is, hogy bár tavaly nem szolgáltattak Budapesten, így is 100 ezerszer nyitották meg az applikációt.