„Klubrádió
A lényeg

Iványi Gábor Dobrev Klárát támogatja az előválasztáson

16/09/2021 17:58

| Szerző: Klubrádió

Iványi Gábor csütörtökön, videóüzenetben jelentette be, hogy a DK jelöltjét, Dobrev Klárát támogatja az őszi ellenzéki előválasztáson. A lelkész azzal indokolta döntését, hogy Dobrev ismeri felsőbb hivatalok működését, irányított kormányhivatalt, az üzleti életben is megállta a helyét, több nyelven beszél, és az Európai Parlament sikeres képviselője, vezetőinek egyike.

Iványi Gábor, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) vezetője

A videóban úgy fogalmazott:

„Dobrev Klára támogatását javaslom a választóknak, én magam is támogatom őt, személyében olyan rendszerváltás utáni fiatal, vonzó politikusnőt nyerhetnénk meg a magyar kormány élére, aki jártas mind felsőbb hivatalok ügyintézésében, hiszen Magyarország sikeres időszakaiban irányított kormányhivatalt is, és az üzleti életben is megállta a helyét. Több nyelven beszél, az Európai Parlament sikeres képviselője és legfelsőbb vezetői közé tartozó személy, megbecsült, sokan odafigyelnek rá. Ezeken túl kedves, jó családanya is, hűséges feleség. Én magam is támogatom az ő jelölését, csatlakozzanak ehhez, ha tehetik.”

Iványi Gáborral legutóbb pár hete beszélgettünk, a többi között arról, hogy mennyi állami forrást vonnak el a MET és az Oltalom Karitatív Egyesület intézményeitől, hogy a NER felfogása szerint a szegények csak útban vannak a gazdagoknak, és hogy stadionjuk nincs, csak felfújható fociváruk.