„A
A lényeg

Hadházy: A Fidesz online is lejáratásra szórja a pénzt

30/03/2022 13:11

| Szerző: Klubrádió

Míg a kampányszövegek sujkolására is milliárdok mennek el, rengeteg pénzt szór el a kormány az ellenzéki jelöltek lejáratásra is.  Hadházy Ákos a Klubrádiónak azt mondta: a Fidesz elképesztő pénzeket mozgat meg lejáratókampányok finanszírozására az online térben is.

Tömegével üzemeltetnek helyi, ellenzéki jelölteket lejárató Facebook oldalakat vélhetően kormánypárti körök – írta meg a Telex.

Az elhanyagolható követőtáborral rendelkező oldalak egy-egy ellenzéki politikus elleni gyűlöletkeltésre szakosodnak országszerte, hirdetési költéseik pedig csak az elmúlt 30 napban tízmillió forint feletti összeget tettek ki. A lejárató oldalakon jól látszik, hogy nem személyes ellenszenv miatt végzik tevékenységüket, mivel többször is nyíltan a Fidesz melletti szavazásra buzdítanak. Az ilyen lejárató oldalak jelentésére bátorít mindenkit az ellenzék közös, Zuglói jelöltje.

2022. március 30. A lényeg - 22.03.30. Hadházy Ákos
01:11
00:00
Hadházy Ákos a Klubrádiónak azt mondta: a Fidesz elképesztő pénzeket mozgat meg lejáratókampányok finanszírozására az online térben is.