„Köszönjük,
A lényeg

Feljelentést tesz pedofília-gyanú miatt Tiszaföldvár fideszes exalpolgármestere ellen a DK

2/03/2024 10:21

| Szerző: Klubrádió

Feljelentést tesz a Demokratikus Koalíció a tiszaföldvári lemondott fideszes alpolgármester ellen. Mészáros Dávid, a DK területi igazgatója és Jász-Nagykun-Szolnok négyes választókerületi elnöke elmondta azért tesznek feljelentést, mert egy szemtanú állítása szerint Tiszaföldváron kiskorú lányokat zaklathatott részegen a Fidesz alpolgármestere, aki a botrány miatt azóta lemondott. Az ellenzéki politikus hozzátette, hogy ez egy újabb pedofil-botrány, és azt üzenik ezzel a rendszernek, hogy el a kezekkel a gyerekektől.

Mészáros úgy nyilatkozott, a rendőrségnek kell tisztáznia, hogy igazak-e annak a helyi lakosnak az állításai, miszerint Cseuz Zsolt és barátja, egy gazdag vállalkozó egy helyi kocsmában tartott buliban alsónadrágra vetkőztek az asztaloknál ülő gyerekek előtt. Hozzátette, csak a nyomozás deríthet rá fényt, hogy a lányok ekkor valóban pedofilnak nevezték-e az alpolgármestert, ahogyan azt a szemtanú állította.

"A Demokratikus Koalíció szerint egy újabb fideszes pedofil botránnyal állhatunk szemben. El a kezekkel a hazánktól, el a kezekkel a gyerekeinktől, ezt üzenjük ennek a rendszernek, amit az orbáni pedofilhálózattal együtt fogunk kisöpörni az országból. Ha beigazolódik a gyanú, és a fideszes politikus tényleg gyereklányokat zaklatott, akkor már nem csupán egy esetről beszélünk. Ez egy minta. Így viselkednek országszerte a fideszes kiskirályok. Az ilyen aljasságokat védelmezi az orbáni pedofilhálózat. Szinte biztatja a pedofilokat, hogy kiéljék beteges szexuális vágyaikat a magyar gyerekeken" – fogalmazott a DK területi igazgatója.