„Klubrádió
A lényeg

Baranyi Krisztina: Kárász Róbert úgy csúsztat, mint a szennymédia

11/11/2022 17:17

| Szerző: Klubrádió

ATV-s vita a pénteki fejleménye, hogy a csatorna szerint Kárász Róbert nem állított igazat mikor azt mondta, Baranyi tisztában volt vele, hogy a Pesti Srácok munkatársa fogja őt kérdezni.

"Tekintettel arra, hogy többek közt én voltam a stúdióban, elmondhatom, hogy a polgármester asszony találkozott az élő adás előtt Szalai Szilárddal. Simán mondhatta volna, hogy ebben a beszélgetésben nem vesz részt" - kommentelte a hét elején Kárász Róbert a vitával kapcsolatban, amit a mandiner.hu mentett le.

A hozzászólás nem sokkal később eltűnt a Facebookról, a 24.hu megkereste ezzel a kapcsolatban a csatornát. Azt válaszolták, hogy "Kárász Róbert az ATV engedélye nélkül kommentált a Facebookon, és mivel a leírtak nem tükrözték a valóságot, a csatorna arra kérte, hogy törölje a megjegyzését."

A 24.hu megkereste Baranyit is, hogy mi igaz abból, amit Kárász állít. A polgármester azt mondta, hogy "Kárász Róbert hazudik, az ATV műsorvezetője pontosan úgy csúsztat és torzít, mint a szennymédia propagandistái. Egyszerűen nem igaz, amit mond. Mélységesen felháborít Kárásznak ez a hazugsága."

Baranyi azt is mondta a lapnak, hogy a műsor előtt nem találkozott a Pesti Srácok munkatársával. "Már benn álltunk a helyünkön Krug, Kárász, illetve én, épp ment az interjú felkonferálása, amikor a Pesti Srácoknál dolgozó fiatalember is megérkezett az utolsó pillanatokban. 20–30 másodperc múlva indult is az interjú, minderre legalább féltucatnyi tanú van. Nem igaz, amit Kárász mond, nem találkoztam az illetővel a műsor előtt" – mondta Baranyi.

Mint arról a Klubrádió is beszámolt, Baranyi Krisztina ferencvárosi polgármester pénteken az ATV egyik műsorában nem volt hajlandó válaszolni az oda meghívott kormánypárti Pesti Srácok munkatársának kérdéseire, sőt, ócska propagandistának nevezte az őket képviselő Szalai Szilárdot. Jelezte is, hogy kellemetlen helyzetbe hozta az ATV, mert ha tudta volna, hogy a kormánypárti médiumtól ott lesz valaki, nem jön el. A műsorvezetők azt állították, ők minden oldalról hívnak vendégeket, Baranyi erre úgy reagált, hogy a Pesti Srácok nem sajtótermék.

(Forrás: 444)