„Klubrádió
A lényeg

Baranyi a Pesti Srácok riporterének: Ha tudtam volna, hogy itt lesz, nem jövök el

4/11/2022 11:58

| Szerző: Klubrádió

Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere élő adásban közölte a PestiSrácok munkatársával, nem nyilatkozik ócska propagandistáknak.

"Kicsit kellemetlen helyzetbe hoztak engem, ugye én régóta hangoztatom, hogy propagandamédiának, ócska fizetett propagandistáknak soha nem nyilatkozom, úgyhogy most sem fogom ezt megtenni. Nem tudtam, hogy ön itt lesz, és ha tudom, akkor nem jövök el" – mondta Ferencváros polgármestere az ATV élő adásában, amikor észrevette, hogy hárman fogják kérdezni, és egyikük a Pesti Srácok munkatársa, írja a Média1

A műsorvezetők azt állították, ők minden oldalról hívnak vendégeket, Baranyi erre úgy reagált, hogy a Pesti Srácok nem oldal, és nem sajtótermék. Csak akkor válaszolt a feltett kérdésre, amikor a műsorvezető megismételte azt. Amikor a Pesti Srácok újságírója másodszor is feltett neki egy kérdést, csak hallgatott néhány másodpercig. A műsor végül lement úgy, hogy Baranyi nem reagált az újságíró egyetlen kérdésére sem.

"Nézzék, szerintem ez egy olyan súlyos helyzet, hogy én azt is szívesen vállalom, ha többet ebbe a stúdióba nem hívnak meg. De el kellett mondanom, mert ezek az emberek a folyamatos hazudozással, emberek életének a tönkretételével, gondoljunk Juhász Péterre, Vona Gáborra, azokra a perekre, azokra a pénzbüntetésekre, amiket már betáraztak maguknak" – mondta el a végén Baranyi.