„Klubrádió
A lényeg

Állami támogatás Tiborcz nővérének és anyjának

20/05/2022 14:01

| Szerző: Klubrádió

Márciusig 190 millió forintos állami támogatást kapott Tiborcz Eszter Zsuzsanna és édesanyja, dr. Tiborcz Sándorné közös cége. Varga Zoltán (DK) a Klubrádióban az arcátlanság csúcsának nevezte, hogy a kormány uniós pénzből tartja el a teljes Orbán családot.

Az év első három hónapjában összesen 187,5 millió forint támogatást ítéltek Tiborcz Eszter Zsuzsanna és édesanyja, dr. Tiborcz Sándorné közös cégének, a Rekettyés-Agro Kft.-nek az uniós alapokból finanszírozott Vidékfejlesztési Program keretében, derült ki a pályázati eredményeket összesítő honlapról – írja az RTL Híradó

A cég igencsak fiatal: Tiborcz István nővére 2021 januárjában alapította a Velencei-tó közelében fekvő Nadapon. Még ugyanabban a hónapban kisebbségi tulajdonosként jelent meg a mezőgazdasági vállalkozásban Dr. Tiborcz Sándor Istvánné, a miniszterelnök vejeként is ismert Tiborcz István és Tiborcz Eszter Zsuzsanna édesanyja. A cég székhelye a nyilvános adatok szerint most is itt, ebben az úszómedencés (esetleg víztározós), villának kinéző épületben van.

2022. május 20. A lényeg - 22.05.20. Varga Zoltán
00:52
00:00

A Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője, Varga Zoltán az arcátlanság csúcsának nevezte, hogy a kormány uniós pénzből tartja el a teljes Orbán családot A pénz az uniós alapokból finanszírozott Vidékfejlesztési Programból érkezett – emlékeztetett az ellenzéki politikus.