„Klubrádió
A lényeg

5,7 milliárdot költött a kormány az Újraindítjuk a gazdaságot kampányra

23/07/2021 16:08

| Szerző: Klubrádió

A kormány Újraindítjuk a gazdaságot című kampánya valamivel több mint 5,7 milliárd forintba került – közölte Kassai Dániel XVIII. kerületi önkormányzati képviselő, miután beletekinthetett az adatokba a Miniszterelnöki Kabinetirodában.

2021. július 23. A lényeg / részlet, Kassai Dániel (21.07.23.)
00:26
00:00

Ez volt az a hétkérdéses konzultáció, amelyet csak online lehetett kitölteni, erre biztatott mindenkit a miniszterelnök még februárban – írja Kassai Dániel Facebook-posztjában.

Kassai az adatok alapján közölte, hogy a megrendelést a Miniszterelnöki Kabinetirodától ismét a New Land Média Kft. kapta meg, amely többször is sikerrel szerepelt a kormányzati kommunikációs közbeszerzéseken.

Az Újraindítjuk a gazdaságot című kampány egészen pontosan 5 milliárd 730 millió 758 ezer 371 forintba került – írja az ellenzéki képviselő. Ebben benne vannak a nyomtatott sajtóban, online, rádióban, tévében, óriásplakátokon és egyéb köztéri felületeken megjelent hirdetések.

A hirdetések az online médiumokban többek között az azonnali.hu; az origo.hu; a life.hu; a pestisracok.hu; a magyarhirlap.hu; a blikk.hu; a hirtv.hu; a nepszava.hu; a tények.hu; a figyelo.hu; a ripost.hu; a metropol.hu; a 888.hu; a magyarnemzet.hu; az atv.hu, a freemail.hu, a videa.hu felületén futottak.

A nyomtatott sajtóban a Nemzeti Sport; a Bors; a Ripost; a Magyar Nemzet, a Blikk; a Népszava; a Magyar hírlap; a Szabad Föld; a Mandiner; a Figyelő; a Magyar Demokrata; a XVII. kerületi Önkormányzat lapja; a Hetek; a Világgazdaság; a Fittinfó, a Kapos extra, a Kiskegyed lapokban jelentek meg.

A rádiók közül a Karc FM; a Rádió1; a Kossuth; a Petőfi; a Manna FM; a Retró rádió; a Sláger FM vettek rész a kampányban.

A tévék közül a TV2; a Super TV2; az M1; az M4; a Pesti TV, a Duna; a HÍR TV; az RTL Klub, az ATV, a DIKH TV; a TV10, a TV Budakalász, a TV Szentendre, a Veszprém TV, a Heti TV volt az, ahol hirdették, hogy a kormány Újraindítja a gazdaságot.