„Klubrádió
A lényeg

25 millió forintot kell fizetnie a lúgos támadónak

7/07/2021 07:40

| Szerző: Klubrádió

A Fővárosi Ítélőtábla jogerős döntése szerint a volt szeretőjét lúggal megcsonkító, és ezért börtönre ítélt Bene Krisztiánnak 15 napon belül 25 millió forint kártérítést kell fizetnie Renner Erikának. A jogerős büntetését töltő férfinak továbbá ki kell fizetnie a félmillió forintos perköltséget és a 2 millió forintos fellebbezési illetéket is, írja a Telex.

Kilenc évre ítélték a volt barátnőjét lúggal leöntő or
 
Lúgos orvos
 
Budapest, 2018. február 22. Az ítéletet hallgatja a 2013-ban volt barátnőjét lúggal leöntő és bántalmazó orvos (k) a Fővárosi Ítélőtábla tárgyalótermében 2018. február 22-én. A férfit kilenc év szabadságvesztésre ítélte és végleg eltiltotta orvosi hivatásától a bíróság. MTI Fotó: Balogh Zoltán
Fotó: Balogh Zoltán / MTI
 

 

"Nyolc és fél év után nem nekem kellett megint bizonygatni, hogy ez tényleg megtörtént velem. Nyolc és fél év után végre valaki leírta az igazságot” – mondta a lapnak a nő, akit 2013-ban, szakításuk után az ezt elfogadni nem tudó Budai Irgalmasrendi Kórház akkori igazgatója megtámadott az otthonában, és maró lúggal öntötte le a nő nemi szervét. Bene Krisztiánt jogerősen 11 év szabadságvesztésre ítélték.