„Klubrádió

A mai műsor az elemzéseké volt, hiszen időnként meg kell állnunk, és meg kell néznünk, hogy mi a háttere azoknak az információknak, amiket például az ingatlanbecsléssel foglalkozó műsorunkban meg szoktunk önökkel beszélni.

Első vendégünk Juhász Attila, az Újház Zrt. építőanyag kereskedelmi hálózat igazgatóságának és az ÉVOSZ (Építőipari Vállalkozók Országos Szakszövetsége) Magyar Építőanyag-kereskedelmi Tagozatának az elnöke volt, akivel elsősorban az építőanyag kereskedelemről beszélgettünk, ami meglehetősen jól reprezentálja a hazai építőipar, így a lakáspiac állapotát is. 

Az építőipari termékek árának múltbeli, jelenlegi és jövőbeni alakulásán, illetve az arra ható tényezőkön túl szó volt a most nyíló Construma 42. Nemzetközi építőipari szakkiállításról is. 

 

Második vendégünkkel, Nagy László Nándor, pénzügyi újságíróval folytattuk ennek a szegmensnek az elemzését.

Többek között megbeszéltük azt is, hogy a jelenlegi piacon - akár vállalati, akár háztartási szinten - mennyire jó befektetés az ingatlan; éledezik-e már a lakáshitel piac; és milyen hatása van erre a Csok Plusznak vagy hogy milyen befolyása van az államnak ezen a területen, érintve a nemrég bejelentett új otthonfelújítási programot is. 

2024. április 09. Kulcsrakész (2024. április 09., kedd 14:00)
51:33
00:00
Műsorvezetők: Kárpáti Iván Szerkesztők: Kamasz László