„Klubrádió

Az adás vendégei és témái:

A Tóth-Vajna ikrek, Zsombor és GergelyMindketten orvosi egyetemet végeztek, mellette pedig magas színvonalon zenélnek, zongoráznak, csemballóznak.

Arató András, a Klubrádió elnöke – Legújabb könyvének címe: Az elmúlt fél év – A Klubrádió és én. Vajon miről szól a könyv?

Rajk Judit énekművész, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Egyházzene Tanszakának egyetemi docense, a kecskeméti Kodály Zoltán Intézet professzora – Férje, Rajk László 2019-es halála óta a művész-politikus hagyatékának jogtulajdonosa, a hagyaték gondozója.

Dr. Reusz György gyerekorvos – Harmincéves a Transzplantációs Alapítvány, közeleg a Szervdonációs és Transzplantációs Világnap.

Gálffi László Kossuth-díjas színész – A Széchenyi Irodalmi és Művészeti Akadémián tartott székfoglalója. Előadásában Lénárd Sándor orvos, író kalandos életútjáról beszélt és arról, miként jut eszébe róla nagyapja.

Florosz Zoi dunaújvárosi származású, New Yorkban élő színész, filmrendező – Részt vett a Cannes-i Filmfesztiválon, és két szerepkörben is díjat nyert. A Matematikával házasodva című rövidfilm operatőri és vágói munkájáért, valamint megkapta a Legjobb színésznő díját a One Night Only című rövidfilmben nyújtott alakításáért.

Szombat délelőtti szórakoztató magazinműsor kulturával, tudománnyal és akár sporttal fűszerezve... Születésnaposok, híres tudosok, sztárok, nem sztárok. A műsor szerkesztő- műsorvezetője Kun Zsuzsa, a Klubdélelőtt munkatársa Hajmási Zsuzsa.

 

2021. szeptember 25. Klubdélelőtt (2021. szeptember 25., szombat 09:00)
155:19
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa