„Klubrádió

Az adás tartalmából:

Polgár Vera író új könyve jelent meg a napokban, novelláskötetének címe: Mákvirágjaim. A szereplők mindennapi hősök, akik keresik a maguk boldogulását. 

Trom András újságíró, a humanizmus nagykövete, nemrégiben megkapta az Egyesült Európáért-díjat

Az idei orvosi-élettani Nobel-díjnak, amelyet a hőmérséklet és az érintés érzékeléséért felelős receptorok felfedezéséért kapott két tudós, szegedi előzményei is vannak, a tudományterületen végzett kutatások számos szálon kötődnek magyar tudósokhoz is. Jancsó Gábor, a Szegedi Orvostudományi Egyetem professzora volt a vendégünk. 

A Corodini-emlékgyűrűt a Corodini Országos Bűvész Egyesület adományoz évente azoknak a bűvészeknek, akik kiemelkedő szakmai eredményeket értek el. Méltó ujjra került idén a gyűrű, Ungár Anikó kapta meg.

Szakcsi Lakatos Béla, a Nemzet Művésze, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zongoraművész és zeneszerző életműkoncertjére készül, melynek címe: Megnyugvás.

Dr. Harmath Artemisz irodalomtörténész, kritikus, tanár, Térey János író özvegye, arról is mesélt, hogyan ismerkedett meg anno a férjével, hogyan telt egy író és irodalomtörténész élete együtt.

Szombat délelőtti szórakoztató magazinműsor kulturával, tudománnyal és akár sporttal fűszerezve... Születésnaposok, híres tudosok, sztárok, nem sztárok. A műsor szerkesztő- műsorvezetője Kun Zsuzsa, a Klubdélelőtt munkatársa Hajmási Zsuzsa.

2021. október 09. Klubdélelőtt (2021. október 09., szombat 09:00)
154:17
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa