„Klubrádió

Az adás megszólalói és témái:

Néder Panni Németországban élő rendező, itthon is bemutatták a nagy sikerű, több nemzetközi fesztiválon díjat nyert önéletrajzi előadását, melynek címe: Mikor szeretkeztél utoljára egy hegy tetején?

Jancsó Miklós szeptember 27-én lett volna 100 éves, ennek apropóján egy évig tart a Jancsó 100 rendezvénysorozat, amelynek egyik visszatérő résztvevője, Galkó Balázs színész 23 éves volt, amikor megismerkedett és elkezdett dolgozni Jancsóval, apjaként szerette, tisztelte a rendezőt, aki mindig Balázskának szólította.

Ismét elment egy legendás zenész! Öt nappal a 73. születésnapja és hosszú betegség után meghalt Baksa-Soós János képzőművész, a Kex énekeseTörök Ádámmal emlékeztünk rá, de arról is beszélgettünk, hogy betegsége után hogy van az életműdíjas fuvolista, énekes. 

Eszterhai Katalin Kanadában élő írónő 42 levelet írt az édesanyjához, édesanyjának. Igen ám, de ezeket a leveleket nem küldte el, az édesanyja nem kapta meg, nem olvashatta el, mert 15 évvel korábban meghalt. Vajon akkor mégis miért íródtak meg ezek a szívbemarkoló írások? /Egy korábbi beszélgetés ismétlése/

Barabási Albert László fizikus és hálózatkutató egy interjúban igen fontos mondatot mondott ki. Így szól: „Laboromban mindig azt mondom a munkatársaimnak, ne azzal foglalkozz, hogy bebizonyítsd, másnak nincs igaza, ugyanezzel az energiával inkább alkoss te valamit, amiért majd csodálni fognak.” /Egy korábbi beszélgetés ismétlése/ 

Szombat délelőtti szórakoztató magazinműsor kulturával, tudománnyal és akár sporttal fűszerezve... Születésnaposok, híres tudosok, sztárok, nem sztárok. A műsor szerkesztő- műsorvezetője Kun Zsuzsa, a Klubdélelőtt munkatársa Hajmási Zsuzsa.

 

 

 

 

 

2021. október 02. Klubdélelőtt (2021. október 02., szombat 09:00)
156:25
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa