„Klubrádió

Barát József újságíró és Dr. Kemenesi Gábor biológus, víruskutató, az új kórokozók és az állatokról emberre terjedő megbetegedések egyik hazai szakembere közös könyvet írt, a címe: Vírusvadászat – A SARS-CoV-2 regénye. Kemenesi Gáborral beszélgettünk.

Makány Márta divattervező 40 kilót fogyott, amihez sok minden mellett leginkább türelemre volt szüksége. Szerencsére sem a túlsúlyának, sem a fogyásának nem volt és nincs egészségügyi következménye, remekül volt és van. 

Dr. Katzirz Béla egykori válogatott kapus, a magyar futball legendás alakja, manapság pedig Pécs egyik legmenőbb ügyvédje.

A vietnami születésű Ninh Duc Hoang Long néhány évvel ezelőtt a Bánk bán Hazám, hazám című áriájával és a János vitéz legismertebb dalával, Kukorica Jancsi belépőjével vált a közönség kedvencévé. Azóta pedig megkerülhetetlen alakja a hazai opera- és operettjátszásnak. Kulturális különbségekről, nyelvi nehézségekről és a kínai hercegről beszélgettünk.

Bárki lehet jiddise máme, az egykosi Voice-ban feltűnt, dzsessz szakon végzett Fenyő Fruzsina ezt pontosan tudja, hiszen neki is van egy tündéri kisfia.

 

 

 

 

2021. november 13. Klubdélelőtt (2021. november 13., szombat 09:00)
155:01
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa