„Klubrádió

Vendégeink, témáink:

 

- Molnár Antal, az egyik legmagasabb nemzetközi pozíciót betöltő magyar történész, akit pápa a minap a Pápai Történettudományi Bizottság tagjává nevezett ki.

- A Zichy Szín- Műhely Gordiusz című karanténkomédiájának írója, Egressy Zoltán, a darab rendezője Léner András. Egy ellaposodott házasságban élő férj és feleség mindennapjait láthatják a nézők, online előadásban.

- Bruck Editet a pápa római otthonában látogatta meg, két órát vendégeskedett a holokausztot túlélő írónál, költőnél, filmrendezőnél.

- Tóth Krisztina íróval arról beszélgettünk, vajon ma milyen helyzete van a nőknek Magyarországon, volt-e rájuk hatással a női olvasmányok mintái, akarnának-e mondjuk Tímea lenni Az arany emberből? Internetes támadások, a kommentelés kulturálatlansága, pszichológiája.

 Dr. Csacsovszki Ottó, hematogus járt Amerikában és Izraelben, ahol a Gaucher-kóros betegeknek külön központjai vannak. Rengeteg tapasztalattal tért haza. Számos előadást tart itthon és külföldön is orvosoknak, hogy könnyebben felismerjék ezt a ritka, de jól kezelhető betegséget.

- Szervét Tibor, Jászai-díjas színészt születésnapján köszöntöttük, de kérdeztük az új életéről is. Erről röviden csak annyit: „Elvégeztem egy meseterapeuta képzést, egy coach-iskolát, ezek is sokat segítettek. Már vannak, akik hozzám fordulnak az életproblémájukkal. Megtisztelve érzem magam emiatt.”

2021. március 06. Klubdélelőtt (2021. március 06., szombat 09:00)
159:58
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa