„Klubrádió

Az adás vendégei, témái:

F. Várkonyi Zsuzsa pszichológus – Vajon a 14 hónapja tartó járvány milyen hatással lesz, lehet azokra a csecsemőkre, gyerekekre, akik azóta nem láttak arcokat, csak szemeket, akik bezárva éltek az otthonukban?

Györe Balázs József Attila-díjas költőt, írót születésnapján köszöntöttük.

Bán János színész  – Nyitnak a színházak, de vajon mit szólnak ehhez a nézők? Nemrégiben egy kérdőívben kereste erre a választ az egyik színház vezetője.

Sodró Eliza színész  – Az Oscar-díjas Deák Kristóf által rendezett Foglyok egyik főszereplője, amiért megkapta a Magyar Mozgóképszemle legjobb női főszereplőjének járó díjat.

Fábri Péter író, költő, dalszövegíró, műfordító, drámaíró, könnyűzenei alkotói életműdíjat kapott.

Vajda Júlia szociológus-pszichológus könyvének címe: Ott, akkor... Túléléstörténetek a soából. Interdiszciplináris eszközökkel – a szociológia, a pszichológia és az antropológia eszköztárával – mesélteti a beszélgetőtársait a holokauszt tapasztalatairól és beépüléséről a személyiségbe.

Szombat délelőtti szórakoztató magazinműsor kulturával, tudománnyal és akár sporttal fűszerezve... Születésnaposok, híres tudosok, sztárok, nem sztárok. A műsor szerkesztő- műsorvezetője Kun Zsuzsa, a Klubdélelőtt munkatársa Hajmási Zsuzsa.

2021. május 15. Klubdélelőtt (2021. május 15., szombat 09:00)
158:31
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa