„Klubrádió

Vendégeink, témáink:

 

A születésnapján, 53 évesen elment a színészlegenda, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, Börcsök Enikő. Egy vele készült interjúval búcsúztunk a Jászai Mari-díjas művésznőtől.  

- Földvári András nem is a fél, de szinte az egész világot bejárta, több, mint kétszáz országban fordult meg. Ebből született egy könyve is: Elmentem világgá! - 80 sztorival a Föld körül.

- Világsiker: a Concerto Budapest és Szabó Stein Imre koncertfilmje elhozta a Velencei TV Fesztivál Arany Oroszlán- díját. Vendégünk volt Szabó Stein Imre, műfordító, producer, rendező, író.   

- Máhr Szilvia diplomamunkája az Iparművészeti Főiskolán egy miseruha volt, ami miatt majdnem megbuktatták, miközben már akkor – titokban a legnagyobb divatcégeknek dolgozott Olaszországban.

- Cserhalmi Imre, író, újságíró, egykori színházigazgató jó pár éve egy idősotthon lakója, az ottani életéről írt könyvet, a címe: Idősotthon belülről.

- Dr. Babits Antal, bibliakutató, vallástörténész Ószövetségi szómutató szótárán éveken át dolgozott, elkészült vele, közkinccsé tette: de vajon mit jelent a szómutató szótár?

2021. január 30. Klubdélelőtt (2021. január 30., szombat 09:00)
158:18
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa