„Vásároljon

Vendégeink, témáink:

 

- Sas József a Mikroszkóp Színpad egykori igazgatója, színész és rendező, a hagyományos kabaré műfajának egyik utolsó mohikánja hosszú és súlyos betegség után 82 évesen vasárnap hajnalra örökre elaludt. Többször járt a Klubdélelőtt műsorában, az egyik ilyen beszélgetéssel emlékeztünk rá és búcsúztunk tőle.

- Papp Krisztián Sándor, református lelkész civilben egy nagyvállalat vezetője és frontembere egy rockzenekarnak. Megismerhettük az életútját a Nyírségből Amerikán át, és vissza a Nyírségbe.

- Születésnapján köszöntöttük Fischer Iván Kossuth-díjas karmestert, a Budapesti Fesztiválzenekar zeneigazgatóját, a brit Királyi Zeneakadémia tiszteletbeli tagját, Bereményi Gézát,  a Nemzet Művészét, Kossuth-, József Attila- és Balázs Béla-díjas  írót, dalszöveg- és forgatókönyvírót, és Szolnoki Pétert a 25 éves Bon- Bon együttes zenészét, énekesét, fuvolistáját.

- Karikó Katalin nevét a világon mindenütt ismerik a Pfizer/BioNTech koronavírus elleni vakcina kapcsán, de van egy másik Kisújszállásról származó tudós is,  aki   részt vett az mRNS-technológia fejlesztésében. Vendégünk volt Pardi Norbert, a Pennsylvania-i Egyetem biokémikus professzora.  

2021. január 23. Klubdélelőtt (2021. január 23., szombat 09:00)
156:23
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa