„Klubrádió

Vendégeink, témáink:

- Pokorny Lia, lassan kerek évfordulóhoz közeledik, kerek születésnapja lesz. Ez alkalomból visszatekintünk kalandos gyerekkorához és életéhez, ahhoz, hogyan lett színész, és vajon mi inspirálta, hogy már nem csak játszik a színpadon, de énekel is.

- Báron Katalin a harmincadik indiai utazását követően vetette papírra indiai élményeit, saját belső és külső változásairól. A könyv címe: Tényleg ilyen India?

- Széchenyi Tímea, a Gróf Széchenyi Család Alapítvány kuratóriumi elnöke, a Magyar Nemzeti Múzeumot alapító Széchenyi Ferenc leszármazottja. Vajon hogyan él ma egy Széchenyi, miként látja a tiszteletet, a felelősséget, a családot és az örökségét napjaink Magyarországán?

- Beeri Benjamin televíziós tehetségkutató versenyeken tűnt fel, majd egy ideig tanítással kereste kenyerét, mellette folyamatosan énekelt, mégpedig operát. Különleges és egyedülálló tenorjával úgy tűnik, nagy nemzetközi karrier vár rá.

- Szörényi Örs, Szörényi Levente és a másfél éve elhunyt Kovács Zsuzsa színésznő fia, nemigen ad interjút. Édesanyja sírkőavatásának apropóján szólalt meg most.

- Gál Katalin, a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének elnöke, igazgatója, a szeptember 2-án kezdődő 92. Ünnepi Könyvhétről mesél, és arról, hogy, a „gyermekvédelminek” nevezett törvény kapcsán, amely a pedofil bűncselekmények elkövetőit összemossa a szexuális kisebbségekhez tartozókkal, mely alkotásokat kell a jövőben lefóliázva árusítani, mik kerülnek tiltólistára, ha a könyvesbolt túl közel van egy templomhoz vagy iskolához.

2021. augusztus 28. Klubdélelőtt (2021. augusztus 28., szombat 09:00)
158:13
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa