„Klubrádió

Vendégeink, témáink:

- Reményi József Tamás szerkesztővel, kritikussal, a negyven évvel ezelőtt elhunyt Hajnóczy Péter íróról beszélgetünk, akiből anno a szakdolgozatát is írta.

- Lehet jelentkezni űrhajósnak az Európai Űrügynökséghez, a mérce magas: többek között minimum mesterdiplomára és jó úszástudásra is szükség van. Farkas Bertalan űrhajóssal beszélgetünk a legendás múltjáról.

- Palotás János közgazdász, egykori politikus nagydoktori értekezése „a jelentős államadóssággal küzdő országok infrastruktúrája állami fejlesztéseinek biztonságos finanszírozása” volt, amit 2002-ben, „több mint húsz ország egyetemeinek madridi konferenciáján” védett meg. Ezzel „a filozófia nagydoktoraként, a közgazdaság-, az üzleti élet- és a jog területén kapta meg a megtisztelő Grand Ph.D elismerést”.

- Bodrogi Gyula, miközben szívében gyásszal él a volt felesége, Töröcsik Mari miatt,  kicsit megfeledkeztünk egy ünnepről, a születésnapjáról. Nyolcvanhét éves, és szerencsére remek szellemi és fizikai állapotnak örvend.

- Rozgonyi Saroltával,  a Babilon kiadó vezetőjével a kamaszokról, a nekik szóló fontos témákról beszélgetünk, például arról, mi az internetbiztonság, kik a hackerek, és jók vagy rosszak? Mit tehetünk ellenük? Mi a kiberharc és a sötét web?

- Kiss Attila üzletembernek Magyarországon  évtizedek óta  számos vendéglője, szórakozóhelye volt, van, egy éve, a karantén óta azonban Berlinben él és dolgozik, vajon  hogy vészelte át ott és itt a Covidot, és az ezzel járó üzleti veszteségeket.

2021. április 24. Klubdélelőtt (2021. április 24., szombat 09:00)
154:32
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa