„Klubrádió

Vendégeink, témáink:

 

- Harsányi Gábor kétszeres Jászai Mari- és Kossuth-díjas színművész száz filmet tudhat maga mögött, de még mindig arra vágyik, hogy valami átütőt alkothasson.

- Őze Áron színművészt további öt évre a dunaújvárosi Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza igazgatójává nevezték ki.  

Dr. Lukács Noémi Szirákon élő immunológus, víruskutatással foglakozó professzor az új koronavírussal kapcsolatos kutatásokban kulcsszerepet játszott. Egy speciális anyagot, ami a nevéhez fűződik, mintegy ötven országban, a világ legnevesebb kutatóintézeteiben használják a kutatók.

- Benedek Gábor a 94. évével a legidősebb férfi olimpiai bajnokunk élettörténete kalandregénybe illő. A Németországban letelepedő, 1952-ben, a helsinki ötkarikás játékokon csapatban arany-, egyéniben ezüstérmet szerző, egy esztendővel később a sportág első magyar vébégyőzelmét arató öttusázó sikereihez rögös út vezetett.

- Németh Ágnes 367-szeres válogatott kosaras, nemzeti csúcstartó, a moszkvai olimpia negyedik helyezettje, négy Európa-bajnoki bronzérmes, 1985-ben az év női játékosának választották Európában, 2020-ban bekerült a világ legjobb kosarasai közé.

- Krahulcsán Zsolt, történész az 1956-os forradalom leverésében és az azt követő megtorlás lebonyolításában aktívan közreműködött, állambiztonsági főtisztek életútjáról írt tanulmányt.  

2021. április 03. Klubdélelőtt (2021. április 03., szombat 09:00)
159:02
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa