„Vásároljon

Vendégeink, témáink:

 

Hetvenhét éves volt Benkő Laci, az Omega billentyűse. Váratlanul jött a halála, vagy tudtuk, tudta, vége, nincs tovább? Három éve súlyos beteg volt, mindig mondogatta, ajándékba kapja az előtte álló éveket, amíg koncertezhet, addig él. Tavaly márciusban a járvány miatt véget értek a koncertek.

- Dr. Hegyi Péter, a pécsi Transzlációs Medicina Intézetigazgatója, kutatóorvos, 2017-ig nemzetközi labdarúgó-játékvezető és asszisztens volt. A Magyar Tudományos Akadémia doktora. Kutatóként úttörő munkát végzett a hasnyálmirigy vezetéksejtjeinek élettani és kórélettani működésének feltárásában.

- Ladik Katalin, Hazám díjas költő, performer, színésznő. Újvidéken született, és 1993 óta felváltva él és alkot Újvidéken, Budapesten és a horvátországi Hvar szigetén. Az úgynevezett írott költeményekkel párhuzamosan hangkölteményeket és vizuális verseket is alkot, kísérleti zeneművek és hangjátékok alkotója és vokális előadója, képzőművész.

- Zvolszky Zita, hazánk egyik legkiemelkedőbb grafikus művésze, Auschwitz sorozata nemzetközi sikert aratott, hol drámai, hol ironikus művei, hol a modell lelkét is láttató portréi  mindenkire nagy hatással vannak. Csodálatos műterme volt Budapesten, de évek óta szülővárosában, Siklóson él, hogy ápolhassa kerekesszékes édesannyját, aki sok képén modellje is.

- Böcskei Balázs, politológus, a Szocializmus bűnbarlangjai, addig bűnözünk, míg kádár él könyv szerzője. Milyen volt a bűnözés a Kádár-éra alatt? Kik voltak főszereplők a bűnözők, a bűnüldözők, a védőügyvédek között? Csak egy a sok igaz anekdota közül: az Old Firenze éjszakai klubban felveszi a csörgő telefont a pincér, majd kisvártatva a vendégek felé fordul, és elkiáltja magát: „Valamelyik betörő jöjjön a telefonhoz!”

2020. november 21. Klubdélelőtt (2020. november 21., szombat 09:00)
154:57
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa