„Klubrádió

Vendégeink, témáink:

 

- Rédei Éva, a Láng téka könyvesbolt tulajdonosa, és Darvasi László, aki a "Pálcika a detektív" című krimijével a gyerekeket szólította meg

- Grecsó Krisztián, író ugyancsak a gyerekekhez szólt, a "Belefér egy pici szívbe" verseskötetét a kislánya, Hanna ihlette.

- Berend T. Iván, nemzetközi hírű történészprofesszor hatvanéves volt, amikor nem éppen önszántából, elment Amerikába tanítani. Szinte elüldözték itthonról. Hatvanévesen kezdett új életet, sikerrel. Most 90. születésnapján köszöntöttük.

- Fodor Tamás és csoportja, a Stúdió „K” a hetvenes évek nagy alternatív robbanása során emigrált a hivatalos, szemmel tartott és ellenőrzött kulturális életből.  A Szabadságszigetek című kötetben az életéről, színházról, szerepekről, politikáról, kultúráról, művészetről mesélt.  

- Dés László - Geszti Péter szövegére - ünnepi dallal készült a karácsonyra, amelynek "Csillagszórók" a címe.  A hónapok óta tartó járvány, bezártság ihlette a művészeket. Ők ezzel a dallal szórják szét a szeretetüket, hitüket, reményüket arra, hogy hamarosan beköszönt egy jobb világ. Minderről Dés László mesélt.

- Makk Károly december 22-én lenne 95 éves, sajnos három éve, hogy nincsen közöttünk. Feleségével, Hannával emlékeztünk a Kossuth –díjas filmrendezőre.

2020. december 19. Klubdélelőtt (2020. december 19., szombat 09:00)
153:59
00:00
Műsorvezetők: Kun Zsuzsa Szerkesztők: Kun Zsuzsa