„Klubrádió

Vasárnap éjjel a Los Angeles Rams és a Cincinnati Bengals részvételével megrendezték a Super Bowlt, az NFL nagydöntőjét, amely évről évre a legnézettebb tv-műsor az Egyesült Államokban, és amely Magyarországon is egyre több embert érdekel. A mérkőzés elmaradhatatlan része a félidei koncert, idén olyan raplegendák léptek fel, mint Dr. Dre vagy Snoop Dogg. A mérkőzésről és a körítésről ezúttal is Buday Zoltánnal, az Aréna4 televízió és a Pro Football Focus elemzőcég elemzőjével beszélgettünk.

Második hetébe lépett a pekingi téli olimpia, a magyar csapat pedig már az első 9 napban felülmúlta mindegyik korábbi téli olimpiai szereplését. Liu Shaoang egyéniben olimpiai bajnok lett 500 méteren, 1000-en bátyja, Liu Shaolin Sándor kizárása után bronzérmes lett, és benne volt a szintén bronzéremig jutó vegyes váltóban is.

Műsorunk második részében azt beszéltük át, hogy hogyan jutott idáig a magyar short track sport, hogy mi történt a címvédő férfi váltó elődöntőjében és hogy miben különböznek egymástól a Liu testvérek.

2022. február 15. Hosszabbítás (2022. február 15., kedd 15:00)
48:18
00:00
Műsorvezetők: Rév Dániel, Farkasvölgyi Gábor Szerkesztők: Árva Brigitta