„Klubrádió

Vendégeink, témáink:

 

- Műsorunban folytattuk a Túlélési gyakorlatunkhoz kapcsolódó sorozatunkat, amelyben egy-egy jeles kollégával beszélgettünk pályafutásának emlékezetes korszakairól, a Klubrádiós kötődéséről, és, ha voltak az életében hullámvölgyek: az újrakezdés lehetőségeiről. A sokak általismert és elismert, rendkívül művelt és tájékozott műsorvezető kolléga, Szénási Sándorral is beszélgettük.  

- Egy Borsod megyei roma származású fiatalembert ismerhetnek meg, aki hihetetlen akarattal és szorgalommal valósította meg élete nagy álmát. Ő Galamb Alex, aki gyerekkora óta pék akart lenni, és elis érte célját. Kitört a mélyszegénységből, de nem érte be ennyivel. Tudását ugyanis megosztja azokkal agyerekekkel, akik ma is nehéz körülmények között élnek. Így indult el a  Sütni jó mozgalom Hernádnémetiben.

- A Fülbevaló utolsó részében pedig Tímár Ágnes kollégánk speciális összeállítását hallhatták. Ági ugyanis olyan könyveket ajánlott a figyelmükbe, amelyekből filmek készültek. Három remek alkotás, illetve azok adaptációi kerültek terítékre.

2021. március 30. Fülbevaló (2021. március 30., kedd 13:00)
49:42
00:00
Műsorvezetők: Ámon Betti Szerkesztők: Ámon Betti