„Klubrádió

Folytattuk beszélgetéssorozatunkat a Tudatos Vásárlók Egyesületével – Október 14., a World Ecolabel Day, azaz az ökocímke világnapja. Egyre többen keresik azokat a termékeket, amelyek nem károsítják a környezetet, vagy éppen a saját szervezetüket. Sokszor még tudatos vásárlóként is nehéz eldönteni, hogy egy termék valóban fenntartható, vagy csak annak mondja magát. Ebben segítenek nekünk az ökocímkék. Dénes Júliával, a Tudatos Vásárlók Egyesületének munkatársával a minősítő rendszeren túl arról beszélgettünk, hogy sokak félelme ellenére az ökocímkés takarítószerek ugyanolyan hatékonyak, vagy meg jobbak is kommersz társaiknál. Ezúttal a WC-tisztítókat és mosogatógép-tablettákat/géleket tesztelték.

Dr. Németh Péter egyetemi adjunktus (PTE), a Pécsi Tudományegyetemen belül működő the CoRe lab vezetője – Innovatív markteingkutatási módszerek, szemkamerás vizsgálatok és egyéb neuromarketingben használt eszközökkel próbálják még jobban megérteni fogyasztói magatartásunkat. 

A tudatos fogyasztók magazinja.

A műsor első félórája a Tudatos Vásárlók Egyesületével közösen készül. Az adás ezen része elérhető podcast formájában is Szelektíven címmel.

Iratkozzon fel a műsorra kedvenc online platformján!

Spotify

Apple podcast

Google podcast

2021. október 14. Ép ésszel (2021. október 14., csütörtök 14:00)
47:27
00:00
Műsorvezetők: Lay Viktória Szerkesztők: Lay Viktória