„Köszönjük,

Archívum

Keresés az archívumban

Hangjáték (2023. december 31., vasárnap 20:00)

2023. december 31., Vasárnap 20:00

Hitler ABBA-t énekel 

Szilveszter este sírva nevetést hoz O. Horváth Sári színműve, amely most hangjátékként debütál a Klubrádióban. Az ötszereplős előadás két idősíkon halad. A dráma és az abszurd humor váltja egymást jelenetről jelenetre. Hitler szándékosan elrajzolt karakterével párhuzamosan jelenik meg Angela Merkel szintén túlzóra írt figurája. Minden mindennel összefügg, talán csak azok a dolgok tévesek, amelyekben biztosak voltunk.

A darabot íróként és rendezőként is jegyző O. Horváth Sári sok más következtetés mellett arra jut, hogy vezérnek lenni nagyon fárasztó dolog, és másokra nézve igen veszélyes tud lenni. Az évszám és a helyszín persze szabadon választott. Hitler ABBA-t énekel – szilveszterkor.

Hangjáték (2022. november 01., kedd 18:00)

2022. november 01., Kedd 18:00

Panel – Tömbbe zárt sorsok

Ugyanolyan ajtókkal zárjuk ki, és engedjük be a világot. Különböző életeinket ugyanolyan ajtók rejtik. Vajon tényleg olyan különbözőek? Vajon máshogy zárjuk kulcsra a magányt, és máshogy várunk egy kopogást? Vagy csak annyira vagyunk mások, amennyire minden ember egyforma.

Előadja Nemes-Takách KataWelker Gábor és Gálvölgyi János.

Írta és rendezte: Timár Ágnes.

Hangjáték (2021. október 02., szombat 14:00)

2021. október 02., Szombat 14:00

Tímár Ági: Csend

Egy érintéstől talán zárójelbe kerül a múlt. Egy újabbtól már nagybetűvel kezdődhet a jövő. Az első mozdulatig viszont szótlanságba fagyva vár két lélek a gondolatjelek között.

Előadja: Csondor Kata, Dévai Balázs és Vándor Éva

Közreműködnek: Lisztes Linda, Molnár Levente és Tóth Barnabás

Írta és rendezte: Timár Ágnes