„Klubrádió
Házi Szörp Fesztivál

Házi Szörp Fesztivál a Klubrádióban

20/09/2020 10:32

| Szerző: Klubrádió

Rendhagyó formában, a stúdióból, de idén is megtartotta őszi fesztiválját a Klubrádió! Ezúttal Házi Szörp Fesztivált rendeztünk, hogy vigyázzunk egymásra. Közönségünk nem csak hallgathatta, de nézhette is mi történik a stúdióban. Élő videós közvetítésünk felvételét a cikkben találja!

2020. szeptember 20. Házi Szörp Fesztivál (2020. szeptember 20., vasárnap 14:00)
214:33
00:00
Műsorvezetők: Panxnotded Miklós, Para-Kovács Imre

Töltsön magának otthon egy szörpöt, dőljön hátra a karosszékben és 6 óráig képzelje magát a szokásos éves rendezvényünkre!
 – ezzel a mondattal invitáltuk hallgatóinkat a Klubrádiói őszi fesztiváljára, amelyet idén a kellő távolság betartásával követhetett a közönség.  A szeptember 20-án, vasárnap délután 2-től 6-ig megrendezett Házi Szörp Fesztivált ugyanis a járványhelyzetre tekintettel nem a székház előtti téren tartottuk meg, ahogy máskor, hanem a stúdióból közvetített szórakoztató, beszélgetős műsor formájában. Hogy vigyázzunk egymásra.

Vasárnap délután Para-Kovács Imre és Pálinkás Szüts Róbert műsorvezetők, valamint a Klubrádió stábja várta önöket! –  Arany Zebra-díj, operatív törzsi gyűlés, zene, tánc, kvízzel, meglepetésekkel ...

 
 Para-Kovács Imre, Pálinkás Szüts Róbert, Pálinkás János és Kovács M. Veronika a Klubrádió stúdiójában a Házi Szörp Fesztivál című alkalmi műsor élő adásában 2020. szeptember 20., vasárnap
 


Ezúttal nem csak hallgathatták, de nézhették is mi történik a stúdióban. A műsor hangfelvétele a poszt elején, élő videós közvetítésünk felvétele alább: