„Klubrádió
Indulási oldal - mert utazni jó

Találkozunk az Indulási oldalon – új műsorunk indul szombat délután Gyürke Katával

28/03/2024 12:16

| Szerző: Gyürke Kata/Klubrádió

Utazni jó – ebben azért a legtöbben egyetérthetünk. Hogy pontosan miért és hogyan, az már sokunknak mást és mást jelenthet. Új műsorunkban szó lesz majd utazási trendekről, butik hoteltől a falusi turizmusig, világvárosokról és gyalogtúrákról, és sok minden másról. Az első adást szombat délután 2-től hallhatják, várja Önöket Gyürke Kata! 

Március 30-án új utazási magazin indul a Klubrádión, minden második szombaton 14:00-15:00 között ezentúl az Indulási oldal – mert utazni jó című műsort hallhatják.

Az utazás élménye gyakran összekötődik a szabadság mámoros pillanataival, viszont sokan más- és másfajta módon és különböző jellegű célok felé szeretünk útra kelni.

Repülővel menjünk, vagy autóval? Érdemes-e vonatra szállni, vagy inkább ugorjunk fel egy buszra? Esetleg válasszunk gyalogtúrát? Egyáltalán: mitől jó egy utazás? Ilyen és hasonló kérdésekre keresi a választ az új műsorban Gyürke Kata szerkesztő-műsorvezető. Szó lesz majd útiélményekről, kulináris érdekességekről, kultúrsokkról és hazatalálásról.

Beszélünk majd falusi turizmusról, egzotikus tájakról, világvárosokról, azok ismert és kevésbé ismert negyedeiről, regionális érdekességekről, kulturális értékekről, természeti kincsekről. Utazunk majd kisgyerekkel, kisállattal, visszük majd a nagymamát – és nem ülünk rá a gitártokra.

Műsoronként két helyszínt mutatunk be alaposabban, sorvezetőnk a személyes érintettség. Vendégeink közt találunk megszállott utazókat és egyszerű turistákat, helyben nyaralókat és kíváncsi külföldieket. Szándékaink szerint lebontjuk az unalmas sztereotípiákat és figyelünk a fenntartható utazás kereteire is. Indulhatunk?

Gyürke Kata
 
Gyürke Kata Isztrián
 
 
Indulási oldal – mert utazni jó
Első adás: 2024. március 30., szombat 14:00
Szerkesztő-műsorvezető: Gyürke Kata