„Klubrádió
Galaxis kalauz

Megmondom, ki vagy

7/05/2019 15:38

| Szerző: Klubrádió

Mit tudhatunk meg testbeszédünkből és az írásképünkből? Megmutatják, hogy igazat mondunk-e, és hogy milyen emberek vagyunk? – ezekre a kérdésekre is kereste a választ a Galaxis kalauz. Meg arra is, honnan tudjuk, hogy a világunk valós, és nem egy fejlettebb civilizáció szimulációjában élünk? 

2019. május 07. Galaxis kalauz (2019. május 7., kedd 15:00)
45:20
00:00
Műsorvezetők: Lay Viktória, Timár Ágnes
Nyugodjanak meg azok, akiket mindig bántottak az olvashatatlan írásuk miatt. Szőllőssy-Csoma Enikő grafológussal arról beszélgettek a Galaxis kalauz műsorvezetői, hogy a kiolvashatatlan írás nem csúnya, csak eredeti, és minél inkább eltérünk a tanulttól, annál teljesebb képet kapni a személyiségünkről.

forrás pecsma.hu
 

A műsor következő vendége Bíró Nóra testbeszéd specialista volt, aki elmondta nem mindegy, hogy beszélgetés közben balra vagy jobbra nézünk, de még az sem, milyen kezesek vagyunk. Egy a biztos, az embert nem lehet két jel alapján megismerni, de három már jó kezdet.

Végül a Galaxis Kalauz arra a kérdésre kereste  a választ, hogy honnan tudjuk, hogy a világunk valós, és nem egy fejlettebb civilizáció szimulációjában élünk? Választ nem kaptunk, de figyeljék a jeleket! Déjá Vu, időkiesés... lehet, hogy nem véletlen.

Galaxis Kalauz
2019.05.07
Műsorvezetők: Lay Viktória, Timár Ágnes