„Klubrádió
Szabadság, elvtársak!

Lesz még egyszer rendszerváltás Magyarországon

3/08/2019 11:00

| Szerző: Klubrádió

A Szabadság, elvtársak! műsorában a rendszerváltás kezdeteiről és az azóta eltelt évtizedekről beszélgetünk egy-egy fontos szereplő emlékeinek felidézésével. Ezúttal Marosán György volt Szénási Sándor vendége.

ifjabb Marosán György
 
ifjabb Marosán György

2019. augusztus 02. Szabadság, elvtársak! (2019. augusztus 02., péntek 19:00): ifj. Marosán György
50:22
00:00
Műsorvezetők: Szénási Sándor
Egyre szkeptikusabb vagyok a rendszer iránt, amit részben apám teremtett és amiben én is részt vettem – mondja Marosán György, aki állítja, megértette a szocialista rendszer hibáit, és utólag vált a rendszerváltás feltétel nélküli hívévé.

A fizikus, filozófus hamar rájött, hogy miért nem lenne jó politikus, és az MSZP-nek sem kellett, pedig lettek volna ötletei a frissen megalakult szocialista párt számára, és lenne a mostani ellenzék számára is.

Szerinte meg volt írva, hogy mi lesz a rendszerváltás kifutása, és úgy véli, hogy lesz még egyszer rendszerváltás Magyarországon, a korábban elkövetett hibákat pedig nem szabad újra elkövetni. 

Tudta, hogy a Szabadság, elvtársak! adásai a Klubrádió YouTube-csatornáján is elérhetők - illetve más műsoraink is. Ha feliratkozik az alábbi gombot megnyomva, nem fog lemaradni róluk.

FELIRATKOZOM:

Szabadság, elvtársak!
2019. augusztus 2. péntek 19:00
Műsorvezető: Szénási Sándor