„Klubrádió
Hetes Stúdió

Kétes választás - Erről volt szó a Hetes Stúdióban

25/05/2019 11:35

| Szerző: Klubrádió

Már az EP-választás jegyében készült a voksolás előtti napon sugárzott műsor, de nem feledkeztünk el a rendszerváltás évfordulójáról sem.

2019. május 25. Hetes Stúdió (2019. május 25., szombat 15:00)
102:00
00:00
Műsorvezetők: Bálint Judit, Lampé Ágnes, Bálint Judit, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor, Rózsa Péter

A műsor tartalmából:

Még ma is sokan választási csalásokkal magyarázzák a FIDESZ tavalyi 2/3-os sikerét. Vajon igazuk van? Tanulmány készült a magyar választási csalásokról, hogy ugyanazt a trükköt, ne lehessen kétszer is elsütni. Vigyázó szemetek vasárnapra vessétek!

Egy nemzetközi kutatás vizsgálta meg, hogy az oroszok milyen módokon próbálják befolyásolni az EP választásokat. A V4-ek partnerek ebben, mármint az oroszokkal, különösen, mi, magyarok.

Ki az, aki pontosan emlékszik arra, mi is történt a rendszerváltáskor? A Blinken-Osa Archívum munkatársai a 20. évfordulóra dokumentumokkal már felidézték 1989-et, amit a mostani 30. idejére kiegészítettek korabeli dokumentumokkal.

Mi lesz azokkal az emberekkel, akik csatlakoztak az Iszlám Államhoz, esetleg harcoltak is, de meggondolták magukat, és haza szeretnének menni? A Külügyi és Külgazdasági Intézet tanulmánya részletesen elemzi a helyzetüket.

Megbeszéljük a Hetes Stúdióban Horváth Zoltánnal, Horváth Gáborral, és Bolgár Györggyel.   

Kiemelt kép: Pixabay.

Hetes Stúdió
2019. május 25., szombat 15.00