„Klubrádió
Megbeszéljük...

Hajnal Miklós: Olcsó és gyáva húzás volt a hamis momentumos szórólap

26/08/2021 18:46

| Szerző: Klubrádió/L.Cs.

Ismeretlenek terjesztenek hamis, momentumosnak tűnő szórólapokat a XII. kerületben, amelyben a DK politikusait gyalázzák. Hajnal Miklós, a kerület momentumos jelöltje feljelentést tesz az ügyben.

2021. augusztus 26. Megbeszéljük - részlet 21.08.26. Hajnal Miklós
06:49
00:00

A Megbeszéljükben egy, a XII. kerületben élő betelefonáló arról számolt be, hogy egy, a Momentum színeit használó szórólapot dobtak be a postaládájába, amelyben nagyon kemény bírálatok szerepeltek Gyurcsány Ferenc, Dobrev Klára, és az ottani DK-s jelölt, Komáromi Zoltán személyével kapcsolatban. A Momentumról ezzel szemben azt írta, hogy egy új, 21. századi párt. Ez azért is nagyon kirívó, mert az összellenzéki előválasztás lényege pont az lenne, hogy ne egymást gyengítsék a pártok.

A hallgató első döbbenete elmúltával elgondolkodott azon, hogy a szórólap talán mégsem a Momentumé és nem találta rajta Hajnal Miklós nevét sem, aki a XII. kerület momentumos jelöltje. Megkerestük a Momentum elnökségi tagját, aki kijelentette, hogy szórólap nem a Momentumtól származik, "egyértelműen visszaélés történt".

Október 23. - A Momentum rendezvénye Budapesten
 
Hajnal Miklós
Fotó: Mónus Márton/MTI
 

"Ilyen impresszum nélküli szóróanyagokat lejárató céllal szoktak csinálni, olcsó és gyáva húzás volt" – mondta, hozzátéve, hogy a Momentum az összes szórólapján feltünteti a pártot és a kiadásért felelős személyeket.

Az ügyben a politikus feljelentést fog tenni.

A teljes beszélgetést a fenti lejátszóra kattintva hallgathatják meg.

Megbeszéljük.../interjú Hajnal Miklóssal
2021.08.26., csütörtök 17:30
Riporter: Bolgár György