„Klubrádió
Hetes Stúdió

Gázos ügyek: korrupció és válság

12/11/2022 11:55

| Szerző: Klubrádió

A Hetes Stúdiió e heti témái az olasz maffia tevékenysége, az energiabeszerzés problémái és az egyre jobban eldurvuló válság voltak.

2022. november 12. Hetes Stúdió (2022. november 12., szombat 15:00)
54:32
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor, Gergely Zsófia Szerkesztők: Herskovits Eszter

Az „omertá” az olasz maffia hallgatási törvénye, a titkok erdeje lengi körül az országot vezető csoportot? Vajon jogában áll-e az állampolgárnak megtudni, hogy hová tűnt el az állami vagyon és kinek a zsebében landoltak az európai támogatások? – erről kérdeztük Majtényi Lászlót, az Eötvös Károly Intézet elnökét.

Majtényi László
 
Majtényi László
Fotó: Pálinkás János
 

Az igazi válság még csak most következik, bár már tapasztaljuk, hogy napról napra rosszabbul élünk – Surányi György volt bankelnök és Bokros Lajos volt pénzügyminiszter helyzetértékelése az ártorzításról és a gazdaságpolitika hiányáról.

Gáz van a magyar energiabeszerzésekkel – miért játszik az Orbán-kormány orosz rulettet a gázvásárlásokkal? – a miértekre kerestük a választ Molnár Lászlóval, a GKI, a Gazdaságkutató Intézet vezérigazgatójával.

 
Molnár László - GKI
Fotó: Youtube
 

A republikánus lavina elmaradt, Donald Trump sem érezheti magát nyeregben, igaz a demokraták sem léptek előre, de Joe Biden nem szenvedett megalázó vereséget. – három amerikai vélemény az időközi választásokról, aminek a hatása túlmutat Amerikán.

 
Ferencz Gábor, Csernyánszky Judit, Farkas Zoltán, Hardy Mihály és Bolgár György
Fotó: Klubrádió/Lantos Dániel
 

2022. november 12. Hetes Stúdió: Megbeszéljük a hetet (2022. november 12., szombat 16:05)
52:19
00:00
Műsorvezetők: Hardy Mihály, Dési János, Szénási Sándor, Neuman Gábor, Gergely Zsófia Szerkesztők: Herskovits Eszter

A műsor második felében pedig megbeszéltük a hét legfontosabb hazai és nemzetközi eseményeit Farkas Zoltánnal, a hvg munkatársával, Ferencz Gáborral, a megszüntetett Népszabadság újságírójával, a Zugló TV főszerkesztőjével, és a Klubrádió színeit képviselő Bolgár Györggyel. Tartsanak velünk!