„Klubrádió

"Építsük fel a szabadság köreit!"

15/06/2022 19:44

| Szerző: Klubrádió

Első közösségépítő rendezvényén Perintfalvi Rita katolikus teológus első vendége, Iványi Gábor, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezetője, akivel arról beszélgetnek, mit jelent számukra és hallgatóságuk számára a szabadság és a szolidaritás. Perintfalvi Rita olyan, a rezsimmel szemben létrejövő közösségeket szeretne,  amelyekben a politikum és a spiritualitás találkozik.

Ahogy azt korábban Perintfalvi Rita katolikus teológus a Klubrádióban is elmondta, Építsük fel a szabadság köreit címmel új bázisközösségépítő rendezvényt szervez. Az esemény annak a kétmillió embernek jelenthet segítséget, akik szerinte elárulva, képviselet nélkül érezhetik magukat a választásokat követően. Az első találkozó vendége Iványi Gábor, a Magyar Evangélikus Testvérközösség (MET) elnöke – egymással és résztvevőkkel együtt a szabadságról, szolidaritásról beszélgetnek csütörtökön 18 órától.

Perintfalvi és Iványi beszélgetését a Klubrádió Facebook-oldalán élőben is követheti majd.

Az Építsük fel a szabadság köreit kezdeményezője, Perintfalvi Rita olyan, a rezsimmel szemben létrejövő közösségeket szeretne,  amelyekben a politikum és a spiritualitás találkozik, ahol meghaladják a klasszikus jobb és baloldali gondolkodás kereteit, ahol nem számít az, hogy kinek milyen a neme, a vallása, a világnézete, etnikuma vagy bármilyen egyéni sajátossága. "Az egységet keressük a sokféleségben. Mégpedig azért, hogy valahogy együtt túléljük ezt a diktatúrát. Együtt!" – írta az első rendezvény beharangozójában.