„Klubrádió
Galaxis kalauz

Bizakodó csecsemők és szinkronúszók

18/06/2019 18:16

| Szerző: Klubrádió

A filmezés, a sport és a gyermeknevelés kapcsán is körbejártuk a bizalom fogalmát.

2019. június 18. Galaxis kalauz (2019. június 18., kedd 15:00)
45:31
00:00
Műsorvezetők: Lay Viktória, Timár Ágnes
A legutóbbi adásunkban arra kerestük a választ, kiből lehet jó portréfilmes alany, és hogyan épül ki a bizalom filmes és riportalany között.

Akár ismert embert, akár civilt mutatunk be, mindkettőnek vannak nehézségei. Nem mindegy például, hogy az illető mennyire szokott hozzá a kamerához, és viselkedik természetesen, Ismert ember esetén pedig néha az is bonyolítja a helyzetet, ha a filmes új, ismeretlen arcát akarja megmutatni. Akárhogy is, a bizalom elengedhetetlen az együttműködés sikeréhez.

Utóbbit tudják és érzik a szinkronsportot űzők is. A műsorból kiderült, vannak szinkronúszók, akik valósággal életüket adnák a társaikért, minden pillanatban, minden gyakorlat közben maximálisan megbíznak egymásban, amihez hozzátartozik az is, hogy a magánéletben is szoros baráti kapcsolatot ápolnak.

Szó volt arról is, hogy a bizalomra való képességet, ami elengedhetetlen az élethez, normális esetben csecsemőkorban szerezzük meg, amikor a gyermek ősbizalommal van szülője iránt. Az ekkor szerzett képesség, ha később kisebb-nagyobb mértékben sérülhet is képes újraépíteni magát.

 
Pixabay
 


A műsor hangfelvételét a poszt elején kattinthatja!

Galaxis útikalauz
2019. június 18., kedd 15.00
műsorvezető: Lay Viktória, Tímár Ágnes