„Köszönjük,

Helyreállt az adásunk

28/11/2023 12:38

| Szerző: Klubrádió

Ha áram van, minden van – tartja a mondás. Ha nincs áram, akkor Klubrádió sincs. Délután óta egy átmeneti megoldással biztosítottuk, hogy szóljon az adás. Este 10-kor rövid technikai szünet volt, utána már normál kerékvágásban megyünk tovább.

Frissítés 4: este 10 óra után újra normál üzemmódban sugározzuk adásunkat adásunk honlapunkon.

Frissités 3: Kora délutántól átmeneti megoldással szól az adásunk, mivel az áramszünet technikai problémákat eredményezett. Ahhoz, hogy vissza tudjunk állni a megszokott működésre, este 10 órakor szükség lesz egy 10 percesre tervezett adásszünetre. Ekkor tehát rövid ideig nem fogunk szólni, utána viszont reményeink szerint teljesen helyreáll a rend.

Köszönjük a megértésüket és a türelmet. 

Frissítés 2: Csak úgy hasít az adásunk, Bolgár György adására sikerült az áramszünettől elszállt gépben alkatrészt is cserélni, kicsit olyan volt ez, mint menet közben motort cserélni egy autóban. Villany még nincs a stúdióban, és nem minden állt vissza 100%-osan, de a lényeg, hogy működünk.

Hadd szóljon!

Frissítés: Némi áramot már szereztünk, életfunkcióink vannak, egyes szerveink már működnek, zenét sugároztunk, és most már híreket is tudunk mondani. 15 órától a Hosszabbítást hallhatják a Klubrádióban.

 

Tájékoztatjuk kedves hallgatóinkat, hogy áramszünet miatt leállt a Klubrádió adása. Az épületben ahol a Klubrádió működik, áramszünet van, egy ideje már szünetmentes tápegységről működünk. A probléma elhárításán dolgozik a technikai személyzet, de semmi konkrétat nem tudunk ígérni, hogy mikor jövünk vissza.

Megértésüket köszönjük!