„Köszönjük,
Anno Budapest

Anno Budapest: Télapó is már eljő

6/12/2020 06:00

| Szerző: Klubrádió/pj

 | Szerkesztő: Pálinkás János

Egy régi mondás szerint a férfi életének 3 fázisa van: Amikor még hisz a Mikulásban, amikor már nem hisz a Mikulásban, és amikor ő maga a Mikulás.

Idén pont hatodikára esik a decemberi első Anno Budapest, így most  Panxnotded Mikulás is kisuvickolt bakanccsal és teli zsákkal érkezik az adásba, ahol várja a hallgatók telefonjait arról, hogy hozzájuk régen a Télapó vagy a Mikulás érkezett-e; gyerekként hogyan élték meg ezt a napot; szerették-e a csomagba került krumplicukrot; emlékeznek-e első találkozásukra a fehérszakállúval; mikor jöttek rá, hogy Mikulás nem létezik és a felnőttek becsapják a gyerekeket; kaptak-e virgácsot; illetve minden december 6-i érdekes történetet szívesen várunk. Itt lesz az adásban a Nyír1 Bikers Motoros Alapítvány képviselője is, ők idén már 12. alkalommal jótékonykodnak, amikor Mikulás-jelmezben motorozzák végig Nyíregyházát és viszik az összegyűjtött adomnyokat a helyi kórház gyermekosztályára.

Hívjanak minket vasárnap 2 és 4 között, különben virgácsot kapnak.

Telefonszámaink: (+36 1) 240-6953 és (+36 1) 240-7953. SMS: +36 30 303-0953.

Címlapi kép: A Télapó helikopterrel érkezett a Skálába 1976-ban - Bercsényi utca, a Skála Budapest Szövetkezeti Nagyáruház parkolója az Október huszonharmadika (Schönherz Zoltán) utca felöl nézve. Háttérben a Bercsényi utca házsora. Fortepan.hu/Urbán Tamás

Anno Budapest
2020. december 6. vasárnap 14:00
Műsorvezető: Panxnotded Miklós
Szerkesztő: Árva Brigitta