„Klubrádió
Dobszerda

A kultúrdémon szerint a karantén örök?

16/04/2020 10:17

| Szerző: Klubrádió

A Dobszerda/Szerelemcsütörtök e heti vendége Karafiáth Orsolya volt.

2020. április 16. Dobszerda (2020. április 16., csütörtök 19:00): Karafiáth Orsolya
50:01
00:00
Műsorvezetők: Váradi Júlia Szerkesztők: Váradi Júlia
“Kultúrdémon", mondja magáról és sokan mások is így nevezik. S hogy tovább idézzük Karafiáth Orsolya szavait saját magáról: „a szerző, akit a smink és a paróka tartott össze. Ezek nélkül darabokra hullott volna.”

A költő, író, műsorvezető, újságíró, énekesnő most arra gyanakszik, hogy a karantén örök. Az is felmerül benne, hogy ami most történik, az a természet trollkodása. Sőt, azt is bevallja, hogy ebben a karantén magányban bezárkózik a saját világába, kulcs belülről, retesz. De vajon meddig lehet kizárni a valóságot? Erre is kerestük a választ a Dobszerda/Szerelemcsütörtök e heti vendégével, Karafiáth Orsolyával, sok verses és prózai kötet szerzőjével, a fűggőség egyik legjobb szakértőjével.

Karafiáth Orsolya nem olyan régen a Világtalálkozó műsorának is vendége volt Mérő Lászlóval. Itt megnézheti az adást - de ha feliratkozik a YouTube csatornánkra, akkor nem marad le a többi videós anyagunkról sem.

FELIRATKOZOM:

Az adás végén a Café Pénteket helyettesítő KisCaféban az AEGON irodalmi díj idei listáján szereplő Harag Anita könyvéről beszélgetünk, majd egy kiváló fővárosi szolidarítási kezdeményezésről, a Szabad Költészetről kérdezzük Böcskei Balázst.

Dobszerda / Szerelemcsütörtök
2020. április 16. csütörtök 19:00
Szerkesztő-műsorvezető: Váradi Júlia