„Köszönjük
Esti gyors

A Fidesz szótárában liberálbolsevik, aki nem hülye – Gergely Zsófia jegyzete

19/09/2019 17:25

| Szerző: Gergely Zsófia/Klubrádió

A fideszes képviselő úgy adott át egy parkolót Cserkeszőlőn, hogy ehhez a performanszhoz láthatóan a település összes mozdítható gyerekét összetrombitálták biodíszletnek.

2019. szeptember 19. Esti gyors - részlet 19.09.19. Jegyzet
02:09
00:00

Tudta, hogy lesz olyan „liberálbolsevik”, aki majd szóvá teszi a gyermekek ottlétét – így reagált saját közösségi oldalán Boldog István fideszes képviselő arra, hogy nem aratott osztatlan tetszést parkolóátadásos akciójával. A Coca-Cola botránnyal inkább hírhedtté, mint híressé vált Boldog ugyanis úgy adott át egy parkolót Cserkeszőlőn, hogy ehhez a performanszhoz láthatóan a település összes mozdítható gyerekét összetrombitálták biodíszletnek. Sőt, egy kisfiú még tényleg trombitált is, de volt buksisimogatás, szalagnyeszetelés és minden showelem, ami a kampányhajrában szokásos, heveny átadósdihoz dukál.

De ezek szerint a NER-szótárban liberálbolsevik mindenki, beleértve az ombudsmant is, aki szerint gusztustalan gyerekeket politikai célból fel-, és kihasználni.

Boldog politikai pedofilkodásáról persze beszámolt a még nemlakáj média, mire egy helyi lakos vette a fáradtságot, és küldött pár fotót. A fideszes csinnadratta másnapján készültek, a pulpitust már elcuccolták, a gyerekek suliban, már nem abajgatják őket a politikus nénik és bácsik, akikből az átadón az 1 darab trikolór szalagra 5 jutott - nem vicc, megszámoltam.

A bátor cserkeszőlői választópolgár arra hívta fel a figyelmet: az átadás után egyből felbontották a parkoló egy részét, zsírúj viakolor feltörve, munkagödör kiásva. Kábelt fektetnek ugyanis, vezetik be az iskolába a szélessávú internetet. Vagyis annyira eszetlenül és gyorsan kellett kipipálni az átadásra a munkálatokat, hogy inkább megint szétbarmolták.

Azt is leleplezte, hogy ez a boldogtalan Boldog azt is elhallgatta: eredetileg ez egy innovatív parkolónak készült, erre adta a pénzt az „állítsuk-meg-Brüsszel”. Csak épp az innovatív napelemes lámpák még nem készültek el, de ezek szerint azt sem várták meg, rapid átadták innovatív-talanul.

Mi ebből a tanulság? Hogy kár volt megint hülyének nézni a helyieket. És hogy jobb „liberálbolseviknak” lenni, mint ennyire hülyének.

A jegyzetet a fenti lejátszóra kattintva hallgathatja meg. Kiemelt kép: Nem először szerepel gyerekek körében. Fotó: MTI/ Mészáros János.

Esti gyors
2019.09.19. 18:00
Szerző: Gergely Zsófia