„Klubrádió
A lényeg

Szabó Tímea: az emberek nem hülyék

5/04/2022 06:59

| Szerző: Klubrádió

Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke Budapest 10-es számú választókerületében, Óbudán győzte le a fideszes Bús Balázst, a III. kerület volt polgármesterét. A politikus Facebook-oldalán köszönte meg a választóknak a bizalmat és Márki-Zay Péternek azt "az emberfeletti erőfeszítést, amivel felszántotta az országot” – írta a bejegyzésben.

"Kedves Barátaim, keves óbudaiak és békásmegyeriek!!
Nagyon köszönöm mindenkinek az elmúlt hetek, hónapok, évek támogatását! Köszönjük a szavazóknak, civileknek, aktivistáknak, szavazatszámlálóknak azt az elképesztő munkát, amit beleraktak ebbe a kampányba!

És szeretném megköszönni Márki-Zay Péternek is azt az emberfeletti erőfeszítést, amivel felszántotta az országot" – írja Szabó Tímea a Facebookon.

"Nem működött a propaganda! Hiába vergődtek, hiába költöttek szó szerint százmilliókat az én ellehetetlenítésemre, lejaratásomra, hiába állt a titkosszolgálat hónapokig a házunk előtt, rólam nem találtak semmi terhelőt – én velük ellentétben nem loptam, nem csaltam, nem jachtoztam –, ezért kénytelenek voltak kitalálni a legvadabb hazugságokat.

De üzenem Rogán Antalnak és Bús Balázsnak, hogy az emberek nem hülyék. Mindezen lejárató próbálkozások ellenére vertük el nagyon azt a fideszes Búst, aki 13 éves polgármesterségéből se tudott előnyt kovácsolni.

Üzenem: nem lopni, nem hazudni, nem lejáratni kell, hanem dolgozni az emberekért!" – részletezte a kampány sötét oldalát is a Párbeszéd társelnöke.