„Klubrádió
A lényeg

Második végrehajtás: a TV2-nek 16 hazugságért kell bocsánatot kérnie Juhász Pétertől

10/03/2023 10:10

| Szerző: Klubrádió

Másodszor is végrehajtást rendelt el a Fővárosi Törvényszék a TV2 Tények ellen, miután a kormánypárti csatorna nem csak hogy nem teljesítette a korábbi jogerős ítéleteket, de még az első alkalommal emiatt meginduló végrehajtáskor sem jártak el megfelelően - írja a Media1.

A csatornának így összesen 16 hazugságért kell bocsánatot kérnie 16 alkalomma Juhász Pétertől,  emellett félmillió forintos végrehajtási bírságot is kiszabott rájuk a bíróság a korábbi eljárás szabotálása miatt.

 
Juhász Péter.
Juhász Péter/Facebook
 

Korábban ugyanis a TV2 nem, illetve csak trükközve tett eleget a bíróság jogerős ítéleteinek, azokból egyes részeket önkényesen kiragadva, vagy nem megemlítve, hogy ki volt a felperes és nem hangzott el, hogy megsértették Juhász Péter jó hírnévhez fűződő jogait - noha 2016-ban és 2017-ben gyakorlatilag sorra hazudoztak az ellenzéki politikusról. 

A Media1 szerint a Fővárosi Törvényszék ezért most végrehajtón keresztül kényszeríti ki, hogy a propagandacsatorna ismerje be a hazugságokat, amelyeknek hosszú-hosszú listáját is ismerteti a media1.