„Támogassa
A lényeg

Kárász nem marad az ATV-nél

12/11/2022 08:39

| Szerző: Klubrádió

Kárász Róbert nem tölti ki a felmondási idejét, nem vezet több műsort az ATV-nél, miután a csatorna arra kérte, törölje kommentjét, amelyben azt állította, Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere találkozott a mára elhíresült műsor előtt a Pesti Srácok újságírójával. A csatorna cáfolta ezt.

Felmondási idejét tölti az ATV-nél Kárász Róbert, de műsort már nem fog vezetni. A műsorvezetős a Mandinernek adott interjúban arról beszélt, hogy a csatorna arra kérte, törölje egy kommentjét, mert nem igaz, amit abban ír. A kommentben azt írta, Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere találkozott a mára elhíresült műsor előtt a Pesti Srácok újságírójával – írja összefoglalójában a 444.

Baranyi Krisztina pénteken a Megbeszéljük műsorában is elmondta, évek óta nem nyilatkozik propagandamédiának. A mostani ATV-s eset azért rendhagyó, mivel élő adásban történt, illetve Baranyit nem is tájékoztatták előre, hogy a PestiSrácok munkatársa fogja őt kérdezni. Bár Kárász Róbert szerint Baranyi és Szalai találkoztak közvetlenül az interjú előtt, a csatorna ezt pénteken cáfolta.

Kárász azt mondja, a lelkiismerete tiszta. „A mai napig ott cseng a fülemben, ahogy Baranyi utólag szóvá teszi a futólagos találkozást és felismerést a Pesti Srácok kérdezőjével! Sajnos gellert kapott ez az ügy.